Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

ȘEDINȚE DE COACHINGCoaching-ul este un proces axat pe persoană și pe nevoile acesteia.

Ca și coach mă concentrez asupra resurselor personale ale clientului, fără a-l judeca sau a-i pune la dispoziție soluții.

Întregul proces se bazeaza pe o serie de întrebări si răspunsuri, care au drept scop identificarea de către persoana în cauză a unui obiectiv – fie el pe plan personal sau profesional – , dar și conștientizarea propriilor răspunsuri, aptitudini și acțiuni care să o conducă în direcția dorită. 

Coaching-ul nu este menit să ofere răspunsuri concrete și nu spune care este răspunsul corect și care este cel gresit, ci orientează spre ele prin diverse întrebări ajutătoare.

Fiecare om s-a confruntat, cel puțin o dată în viață, cu o problemă ce părea fără rezolvare. Fie că este vorba de o chestiune legată de carieră, de drumul pe care îl alegem în viata, de împlinirea noastră profesională sau de cea personală, răspunsul se află în interiorul minții și sufletului nostru.

De cele mai multe ori uităm însă acest lucru, iar grijile și stresul ne acaparează tot mai mult. 

Ca și coach  am un rol aparte față de toate celelalte persoane din viata ta.
Nu sunt nici psiholog dar nici prieten, ci sunt specialistul care te îndruma, te ajuta să îți răspunzi singură la întrebari, să identifici blocajele, cauzele acestora și soluțiile pentru a le depăși.

Nu îti voi oferi răspunsurile pe care doar tu le poți avea.

Ileana Dăian-Șova nu oferă diagnostic, pune la dispoziție servicii de coaching, nu de terapie.