Programează o sesiune

Contactează-mă prin formularul de mai jos pentru o sesiune introductivă gratuită.

O sesiune introductivă reprezintă o oportunitate minunată pentru a ne cunoaște și discuta despre ce te aduce la coaching.

Iată la ce te poți aștepta de la o sesiune introductivă gratuită cu mine:

1. Vei completa formularul de contact de mai jos pentru a solicita o întâlnire (Anunță-mă în mesajul tău când ar fi un moment potrivit pentru tine să discutăm și canalul online preferat – Facebook, Zoom, Skype, WhatsApp sau oricare altul). Îți voi răspunde prin intermediul unui e-mail pentru a te saluta și confirma disponibilitatea mea.

2. Când te voi suna voi începe prin a te ruga să prezinți pe scurt ce te aduce la coaching.

3. Îți voi povesti despre stilul meu de coaching și despre cum am putea lucra pe ariile dorite și identificate de tine. Vei avea timp pentru întrebări astfel că mă vei putea întreba orice este important pentru tine în acel moment.

4. Ca urmare a participării la sesiunea introductivă gratuită, nu ai obligația de a achiziționa vreun serviciu în viitor. Așadar, poți alege să demarezi colaborarea cu mine imediat sau poți alege să îți dai timp de gândire pentru a analiza cele discutate. Oricare va fi alegerea ta te felicit pentru decizia de a refuza să rămâi blocat.

Pentru a programa o sesiune introductivă gratuită, completează formularul de contact de mai jos.

Poți locui ORIUNDE, în București, în România sau în străinătate deoarece sesiunile de coaching se desfășoară ONLINE sau la telefon.

Formular de contact
Declar că sunt de acord ca datele mele mele personale să fie prelucrate conform legislației în vigoare și am citit, înțeles și sunt de acord cu conținutul integral al următoarelor documente: Termenii și condițiile desfășurării sesiunii de coaching,Termenii și condițiile de utilizare website, Politica de confidențialitate, Politica privind Cookies și Protecția datelor. *