DESPRE MINE

Bună! Mă bucur să ne cunoaștem, virtual, deocamdată.

​Eu sunt Ileana Dăian-Șova,  Coach, Trainer si Master Practician NLP.

​De câțiva ani,  fac coaching  în fiecare zi.  Am învățat și învăț  în acest domeniu de 10 de ani, și el continuă să mă inspire. 

Prin intermediul acestei forțe incredibile de schimbare, care este programarea neuro-lingvistică, înlesnesc transformarea viselor în realitate pentru cei ce aleg să colaboreze cu mine.

Alegerea de a face coaching este o alegere asumată. 10 ani în banking în mediul B2B, locuitul pe două continente, lucrul cu peste 30 de naționalități, sunt temelia omului care sunt astăzi.

În timpul sesiunilor de coaching ceea ce fac este să înțeleg cum gândești folosindu-mă cu mare precizie de limbaj astfel încât să îți facilitez atingerea țelurilor fixate.

Consider că viața este despre învățare, transformare, colaborare și cred că fiecare om poate lăsa o amprenta pozitivă și  poate aprinde și susține  “ flacăra”  din  celălalt,  prin comportamentele și atitudinile sale.

Respect oamenii pentru esența lor și pentru puterea de a-și deschide atât sufletul cât și mintea cu scopul a face loc creșterii și dezvoltării.

Sunt aici pentru tine și îți pot oferi sesiuni de coaching în română și engleză.

Hai să purtăm o scurtă discuție pentru a vedea dacă este potrivit să lucrăm unul cu celălalt, dacă sesiunile de coaching sunt ceea ce ai nevoie.

Mă poți contacta de asemenea și pentru a identifica și analiza nevoile de formare din cadrul companiei tale.

Îmi propun să-ți răspund în maxim 24 de ore.