Decizii și … ieșirea din criză

Am scris de multe ori că văd viața ca fiind o călătorie.  Aș vrea să explorăm împreună câteva detalii privind această călătorie supremă, pe care fiecare dintre noi o parcurge.

Vă propun să începem cu DESTINAȚIA. Oare care o fi aceasta? O fi comună tuturor, o fi unică pentru fiecare dintre noi?

Greu de știut care este adevărul care stă la baza acestei expediții de cunoaștere.

Mie îmi place să cred că destinația se află undeva în interiorul nostru și mai cred și că această călătorie nu se termină niciodată, cumva nici trecerea noastră în neființă nu pare a fi ceva final, un capăt de drum ci mai degrabă o schimbare de peisaj.

Consider practic că ne începem călătoria din exterior din domeniul conștientului și ne îndreptăm ușor-ușor către tărâmul inconștientului. Călătoria noastră devine așadar interioară și experimentăm realitatea noastră lăuntrică.

Pentru mine aceasta este realitatea vieții mele, aceea că noi, oamenii avem capacitatea de a găsi soluții în situații aparent imposibile, căutând în interiorul nostru.  Poate tocmai de aceea uneori aceste soluții ni se par miraculoase, pentru că pornesc din noi, ies la suprafață și strălucesc mai puternic decât orice diamant.

Și dacă tot vorbim despre soluții, vă propun să analizăm un pic situațiile în care ne împotmolim, cele în care avem de-a face cu diverse provocări și este nevoie să luăm decizii importante.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.