Dragă pandemie …

Pandemia asta e aproape… minunată!

E sursă de renaștere, ne transformă, ne metamorfozează și scoate la suprafață esența noastră divină.

Este minunat să observ cum în fiecare zi oameni din toate colțurile lumii își aduc aminte cine sunt cu adevărat, se reconectează cu pasiunile demult uitate, contactează oameni care odată le erau prieteni și reaprind scânteia, își unesc puterile pentru a aduce bine și frumos în jurul lor și mai ales își dau voie să se uite înăuntrul lor.

Nu mă înțelegeți greșit, sunt conștientă și de cealaltă față a monedei, de durere și teamă, de pierderi și tristețe, însă vă propun chiar și pentru o clipă să încercăm să fim recunoscători pandemiei ăsteia, să o primim și să o compleșim cu mulțumiri.

Pentru că putem spune cu siguranță că orice s-ar întâmpla, oricând s-ar întâmpla, puterea de a alege cum să reacționăm rămâne la noi.

Așadar, eu voi începe și vă rog pe voi să continuați.

—-

Dragă pandemie,

🔸Îți mulțumesc pentru timpul petrecut cu familia mea. Îți mulțumesc pentru că acum stăm cu toții la masă de 3 ori pe zi, că avem timp să ne jucăm și să ne observăm pur și simplu.

🔸Îți mulțumesc pentru că acum copiii noștri ne pot vedea lucrând și în timpul unui call îi putem ține în brațe și le putem da pupici.

🔸Îți mulțumesc pentru că putem ieși în grădină la prânz, ne putem da timp să ascultăm ciripitul păsărilor dimineața la cafea și avem ceva mai mult timp pentru povestea de seară.

🔸Îți mulțumesc pentru că învățăm de acasă și astfel exersăm ceva diferit și care ne aduce o nouă perspectivă.

🔸Îți mulțumesc pentru că străzile nu mai sunt atât de aglomerate și planeta parcă respiră mai bine.

🔸Îți mulțumesc pentru că ne exersăm creativitatea mai mult ca oricând, pentru că am găsit atâtea soluții de a ne apropia chiar dacă între noi sunt distanțe fizice.

🔸Îți mulțumesc pentru că ne-ai reamintit că suntem minunați și că un gest sau o faptă cât de mică au puterea de a face diferența în viața cuiva.

🔸Mai presus de toate îți mulțumesc pentru că ne-ai reamintit că suntem toți parte a aceluiași întreg, picături din același ocean, că suntem interconectați, indiferent de continent, limbă, fus orar, religie, sex sau culoare.

Acum e rândul tău.

Chiar și pentru o clipă intră în jocul meu și vezi toate motivele pentru care poți fi recunoscător(oare) azi.

Pentru a-i încuraja și pe cei din jurul tău, scrie un comentariu și dă mai departe acest mesaj.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.