Ce poți face cu o idee? #02

13 AUGUST 2019 în parteneriat cu centrul educativ BUFNIȚA DIN TEI, în plină vacanță de vară, între întors de la mare și plecat la munte, între o tabără și o excursie, copiii mi-au dăruit momente minunate.

Dacă la lansarea proiectului au venit în număr foarte mare, de această dată s-au adunat în număr așa de mare încât am adăugat un al doilea atelier pentru a mă întâlni toți. Am fost pur și simplu copleșită…

Și de această dată participanții au împărtășit din aspirații, idei, temeri și reușite. Ne-am îmbrațișat ideile, le-am arătat tuturor și am pornit în căutarea partenrilor potriviți pentru a schimba lumea!     

Evenimentul face parte din proiectul ATELIERUL DE LECTURĂ, în timpul căruia copiii pot VEDEA, AUZI și ATINGE personajele din carte.

Proiectul își propune să transforme concepte ce pot părea abstracte pentru copii în instrumente utile în viața de zi cu zi: la școală, în parc, în familie, în relațiile cu cei mai mici sau mai mari decât ei.

Facem acest lucru călătorind pe tărâmul imaginației, al jocului și al cunoașterii.

Încurajându-i să citească, îi ajutăm să-și dezvolte vocabularul, să-și utilizeze imaginația și să-și antreneze memoria. Lectura îi va ajuta să crească armonios.

Nu e niciodată prea devreme să le citim copiilor și nici prea târziu …

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.